Doljeni cercetaţi pentru furt calificat

Doljeni cercetaţi pentru furt calificat

241
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 23.03.2012, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de magistraţii Judecătoriei Băileşti, poliţişti ai Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au descins la cele două imobile deţinute de către A.MARIAN, 32 ani, din comuna Afumaţi.

Din cercetările efectuate de poliţiştii doljeni a rezultat faptul că D.ROBERT, de 19 ani, din Craiova, T.M., de 16 ani şi G.C., 15 ani, ambii din comuna Afumaţi  în luna august 2010 de la locuinţa părţii vătămate N.GICĂ au sustras un bazin metalic de apă cu capacitatea de 400 litri, precum şi alte obiecte metalice.

Prin extinderea cercetărilor, în sarcina lui A.MARIAN s-a reţinut faptul că în perioada noiembrie-decembrie 2011 de la locuinţa aceleiaşi părţi vătămate a sustras mai multe motoare de autoturism, cutii de viteze, pinioane, ţevi metalice şi alte materiale feroase. Prejudiciul total cauzat a fost stabilit la suma de 20.000 lei.

Cercetările sunt continuate cu făptuitorii în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.