Dolj: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dolj: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

287
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

La data de 23.03.2012, în jurul orei 09.30, în oraşul Segarcea, pe strada Şos. Deleni, lucrători ai Poliţiei oraş Segarcea l-au depistat în trafic pe B.ION, 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile  OUG 195/2002-Rep.

 

 

La data de 23.03.2012, în jurul orei 15.15, în comuna Daneţi, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi l-au depistat în trafic pe B.MARIAN, 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot cu această ocazie s-a constatat că în autoturism se afla şi B.IONEL, 25 de ani, din aceeaşi localitate, persoană ce posedă permis de conducere categoria B, care avea cunoştinţă despre faptul că fratele său nu posedă permis de conducere şi cu toate acestea i-a încredinţat autoturismul acestuia pentru a-l conduce pe drumurile publice.

Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale  în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-Rep.

 

 

În noaptea de 23/24.03.2012, în jurul orei 00.15, în Filiaşi, pe B-dul Racoţeanu, poliţiştii doljeni l-au depistat în trafic pe D.ŞTEFAN, 51 de ani, din localitatea Rovinari,  judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară, proprietate personală, având permisul de conducere suspendat.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002-Rep.

 

 

Vineri, 23.03.2012, în jurul orei 18.15, un echipaj format din poliţişti şi jandarmi  s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada C-tin Argetoianu a avut loc un accident rutier.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că MARIUS C., 21 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, a intrat lovit un alt autovehicul parcat regulamentar.

Celui în cauză i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme.

 

 

Aseară, la ora 20.00, lucrători din cadrul Serviciului Rutier – B.D.N.E., l-au depistat pe G.CODRUT, 38 de ani, din Craiova, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 6 – în localitatea Leu, având o concentraţie alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

 

 

În jurul orei 21.15, lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat în trafic pe S.CONSTANTIN, 38 de ani, în timp ce conducea, pe DN 56, un autoturism având o concentraţia de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S.CONSTANTIN a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.

 

 

La ora 23.10, lucrători ai Formaţiunii Poliţiei Rutiere Băileşti l-au depistat în trafic pe L.MARINEL, 24 de ani, din Craiova, în timp ce conducea  pe strada Rampei din  municipiu, un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.