Doi bărbaţi s-au înjunghiat în plină stradă, iar amândoi au ajuns al...

Doi bărbaţi s-au înjunghiat în plină stradă, iar amândoi au ajuns al spital

274
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Petre Popescu şi Cătălin Bizdoacă s-au înjunghiat unul pe altul în plină stradă. Scandalul a avut loc aseară pe strada Drumul Muntenilor din Craiova.

Cătălin Bîzdoacă a venit să îşi viziteze fetiţa în vîrstă de patru ani. La un moment dat s-a luat la ceartă cu fost iubită. Bărbatul i-a cerrut femeii să vândă autoturismul pe care l-au cumpărat împreună şi să împartă banii. Aceasta nu a fost de acord, iar de aici la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas. Petre Popescu, actual iubit al lui Jenifer Botea a intervenit încercând să calmeze spiritele. Doar că cei doi bărbaţi s-au luat ei la bătaie. Au ieşit în stradă, iar fiecare avea asupra lui câte un cuţit şi s-au înjunghiat unul pe altul „Am venit la faţa locului, unde am constatat că între fostul soţ şi actualul concubin s-a petrecut o neînţelegere. Fostul soţ a fost înţepat cu cuţitul în zona pectoral“, a spus şeful poliţiei Craiova, Mauriciu Popa.

Cîtălin Bîzdoacă a fost transportat imediat la spital cu o plagă înjunghiată, ier Petre Petrescu a fost înjunghiat în braţ  „Oamenii legii le-au întocmit celor doi bărbaţi dosar penal pentru vătămare corporală“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.  




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.