Olguta Vasilescu: CRAIOVA TURISTICĂ – MLAȘTINA DIN CATARGIU

Olguta Vasilescu: CRAIOVA TURISTICĂ – MLAȘTINA DIN CATARGIU

2.221
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astazi intr-un comunicat de presa, Olguța Vasilescu ne spune urmatoarele:

Senatorul PSD Lia Olguța Vasilescu, candidatul oficial al USL la Primăria Municipiului Craiova a mers astăzi în cartierul Catargiu pentru a se întâlni cu locuitorii și a le afla problemele cu care se confruntă.
Laitmotivul discuțiilor cu oamenii a fost starea foarte proastă a drumurilor din cartier și canalizarea care nu functioneaza, acolo unde există.

Oamenii s-au plâns de drumurile pavate cu piatră cubică și piatră de Jiu, pline de gropi, în unele locuri formându-se adevărate cratere, deși în documentele primăriei ele figurează ca asfaltate. O altă problemă ridicată senatorului social-democrat a fost cea a canalizării și a alimentării cu apă. Locuitorii au reclamat faptul că de fiecare dată când plouă mai mult, canalizarea, acolo unde există, nu face față iar apa le intră în curți și în case producându-le pagube. De asemenea ei s-au declarat nemulțumiți de Compania de Apă Oltenia care le facturează apa meteorică, în ciuda inundaţiilor care se produc în zonă, astfel 1 metru cub de apă costând, în Catargiu, aproximativ 6 Lei.

Craiovenii din Catargiu s-au mai plâns şi de lipsa banilor şi a locurilor de muncă.

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că: “Ştiu. Din păcate cei care conduc Primăria Craiova de câţiva ani încoace, preferă să investească în anumite zone ale oraşului, neinteresându-i periferia. Vreau să vă spun că am copilărit aici şi nu s-a schimbat nimic de atunci, cu excepţia caselor care sunt foarte frumoase. Este păcat sa lăsăm cartierul în această stare, decât să facem Waterpark de 20 milioane de euro, mai bine am investii în zonele marginașe ale Craiovei pentru a le aduce la standardele secolului în care trăim.

În ceea ce priveşte lipsa locurilor de muncă, responsabilitatea îi revine şi Primarului, iar eu în ultimii 3 ani, din calitatea mea de senator, am adus investitori care au creat locuri de muncă pe Platforma Industrială a Craiovei, ceea ce voi face şi în continuare. Este însă foarte greu întrucât taxele locale sunt foarte mari şi mulţi investitori pleacă spre zone ca Timişoara şi Cluj unde taxele sunt mai mici. Şi la Craiova trebuie acordate asemenea facilităţi investitorilor.”

Senatorul PSD de Dolj îşi va continua vizitele în cartierele Craiovei pentru a afla problemele cu care se confruntă oamenii şi a fi alături de ei.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-09-2009
    Mesaje
    2

    sa faca primarul tot posibilul sa puna leagane ptr copii in tot orasul intre blocuri unde este mai ferit in toate cartierele si leagane solide sa tina nu porcarii sa puna pomii in tot orasul sa fac umbra nu cioturi din alea pe care le-au taiat nici oxigen nu avem doar praf in craiova sa umble politia pe strazi noaptea dar politisti de varsta 40ani nu pustanii nu femeii barbatii domina femeia sa se faca armata sa stea jandarm si politist sa fie uniforme la elevii din craiova ca de aia se fac violuri cum era pe timpuri e prea multa libertate in orasul nostru sa se dea amenzi daca esti prea dezbracat pe strada daca fumezi daca bei daca te bati daca injuri daca jignesti daca claxonezi pustoaice sa fie restictiv domnul solomon va rog cititi asta sa fie locuri de munca ptr toata lumea sa nu se mai ia in considerarea studiile nu conteaza asta ca oricum se dau banii ptr o diploma conteaza cum vb cum te porti nu facultatea acum dai 1000 de euro si faci carte si?ce fac cu ea ca nu stiu sa vb sa ma port ne trebuie sa domine meseria in tara noastra nu scoala nu facem nimic cu ea hai totii sa punem curu pe scaun si ne cade din cer fructe,legume,grau ,porum,lumina ,apa,pamant etc ce bine o duceam in 1990 cand nu erau copii obraznici si despuiati ca acum sa umble pe strada toti drogatii sa numai ai curaj sa iesi la ora 22 din casa sa se inchida magazinele si discoteciile la ora 00 sa fie liniste pe strazi sa numai poluati orasul cu masiniile de la bulgarii.RESPECTA-TE CA SA FII RESPECTAT RESPECTA TARA PRESEDINTELE SI PRIMARUL ORASULUI!SPER SA LUATI IN CALCUL CE AM SPUS SA NE UNIM OPINIILE CA SA IASA CEVA NUMAI BINE OLTENII!!!…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.