Gorj: Fost primar, candidat PC

Gorj: Fost primar, candidat PC

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Partidul Conservator Gorj şi-a stabilit cei trei candidaţi pentru funcţiile de primar. Fostul primar şi viceprimar Gheorghe Modoran va intra în lupta electorală din comuna Samarineşti, încercând să-l învingă pe Marian Ardeiu, liberalul racolat de PDL pentru alegerile din iunie. La Dăneşti, conservatorii vor merge pe mâna profesorului Mihai Bîzu, în timp ce la Cătunele, o localitate cu primar PDL, care a câştigat alegerile din primul tur, cu peste 80% din voturi, PC îşi încearcă norocul cu Mihail Niţoi.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PC Gorj, Marius Borcan, ideea de „USL Total” se va concretiza la Gorj, pentru că „suntem oameni disciplinaţi, care respectăm deciziile de la centru”. În ceea ce priveşte eventuala candidatură a lui Ilie Petrescu la Primăria Motru, prim-vicele Borcan s-a abţinut de la comentarii, susţinând doar că „există suficiente locuri şi pentru dumnealui”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.