Gabi Blondu, liderul galeriei Universităţii Craiova „Jandarmii ne-au bătut fără motiv. Vom...

Gabi Blondu, liderul galeriei Universităţii Craiova „Jandarmii ne-au bătut fără motiv. Vom depune plângere la parchet împotriva lor“

1.009
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nouă fani ai Universităţii Craiova, care au fost agresaţi în capital la miting  de către jandarmi vor depune plângere la Parchetul Militar. Ultraşii susţin că ei nu au plecat din Bănie cu gândul să facă scandal în Bucureşti.

Fanii Universităţii Craiova au mers la IML şi şi-au scos certificate medico-legal. Ultraşii susţin că s-au săturat să fie agresaţi de către jandarmi „Am postat pe yotube un film în care jandarmii îmbrăcați în civil au bătut un suporter care a fst prezent la miting“, a spus Gabi Blondu, liderul galeriei Universității Craiova .

Nu renunţăm la proteste

Fanii olteni vor organiza şi la Craiova pe data de şase aprilie un miting în Piaţa Mihai Viteazul „Noi nu ne lăsăm până nu vom avea din nou echipa noastră de suflet. Alături de noi vor veni şi fostele mari glorii ale Craiovei Maxima“, a mai precizat Gabi Blondu, liderul galeriei Universității Craiova .

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.