A omorât doi oameni nevinovaţi în prima zi a anului 2009. Curtea...

A omorât doi oameni nevinovaţi în prima zi a anului 2009. Curtea de Apel din Craiova l-a condamnat defintiv la patru ani şi şase luni de închisoare

264
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tânărul a furat microbuzul firmei la care era angajat, a pierdut controlul volanului pe strada Nicolae Titulescu din Craiova, a intrat pe constrasens şi a lovit un taxi. Şoferul Matizului, Gheorghe Dinu a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta a decedat la spital. Curtea de Apel din Craiova l-a condamnat pe data de 22 martie la patru ani şi şase luni de închisoare. Sentinţa dată este definitivă.

Alin Constantin Buşe nu avea permis de conducere în momentul în care a furat microbuzul. Tânărul când a văzut ce a făcut a fugit de la locul accidentului, însă a fost arestat la scurt timp. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă..

Anul trecut pe data de 16 februarie Tribunalul Dolj la condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare pe tânărul care a omorât doi oameni.

Constantin Buşe s-a mai ales cu un alt dosar penal ,după ce a fost prins furând dintr-un autoturism .

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.