Clubul Alro, dat în judecată de fostul vicepreşedinte

Clubul Alro, dat în judecată de fostul vicepreşedinte

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alro Slatina a pierdut contactul cu primele clasate şi se află la patru puncte în spatele formaţiei Gaz Metan Severin – echipă ce ocupă poziţia a treia în clasament.
Pe lângă problemele legate de îndeplinirea obiectivului, oficialii aluminişti sunt nevoiţi să-şi angajeze un avocat pentru a rezolva conflictul cu Manuel Enăchioaia, un fost angajat al clubului care a dat în judecată Alro. Enăchioaia susţine că a fost dat afară abuziv de la Alro şi i se refuză dreptul la muncă, deşi a avut un contract semnat cu gruparea slătineană.

„Nu vreau să spun mai multe despre acest proces. M-au dat afară fără niciun motiv. Mi s-a spus că sunt tare-n gură, că nu mai sunt bani la echipă. Este o problemă personală, o să vedem cum se va rezolva”, a spus Enăchioaia.

 

Actualul finanţator al echipei Petrolul Potcoava, Manuel Enăchioaia, a fost vicepreşedintele clubului slătinean în urmă cu doi ani.
Începând din toamna anului 2009 şi până cel puţin la mijlocul lunii februarie 2011, clubul de fotbal aluminist a apărut la Curtea de Apel Craiova într-un proces cu Administraţia Finanţelor Publice Slatina (dosar nr. 3302/104/2009/a1).
Preşedintele executiv de la Alro Slatina, Jane Niţulescu, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere legat de procesul în care este implicat clubul slătinean.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.