Turceni: Accident între doi mopedişti

Turceni: Accident între doi mopedişti

374
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 25.03.2012, ora 17:22, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Turceni au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că pe raza comunei Brăneşti, pe DJ 662, în punctul Capul Dealului-Bibeşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.
Echipă operativă constituită la nivelul subunităţiiv efectuat cercetarea locului faptei, constatând că T.I., de 32 ani, din comuna Brăneşti, în timp ce conducea mopedul proprietate personală, pe DJ 662, din direcţia Brăneşti către Capul Dealului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un moped, fără număr de înregistrare, condus de către un minor de 17 ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, acesta fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Turceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Deşi purtau casca de protecţie, niciuna dintre cele două persoane implicate în accident nu avea absolvit curs de legislaţie rutieră. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.