Dragomir: „Sunt speranţe că o altă echipă va apărea în Bănie”

Dragomir: „Sunt speranţe că o altă echipă va apărea în Bănie”

324
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şeful LPF a declarat că noul club va trebui susţinut financiar de autorităţile locale şi de unii oameni de afaceri. Printre aceştia l-a nominalizat şi pe Gigi Neţoiu.

 

Dumitru Dragomir a vorbit la Radio Oltenia Craiova despre posibilitatea înfiinţării unei noi formaţii în Bănie. „Sunt speranţe ca o altă echipă să joace sub titulatura Universitatea Craiova şi să aibă palmaresul adevărat al Ştiinţei. V-am mai spus, palmaresul nu e la escrocul de Mititelu, e la Dinel Staicu. Asta e sută la sută, să fie clar! Această nouă echipă poate apărea numai dacă Primăria Craiova sau Consiliul Judeţean se implică împreună cu, eu ştiu, câţiva oameni, Cămătaru, Neţoiu, care sunt acolo şi care au afaceri, oameni care se pricep la activitatea fotbalistică. Sunt foarte multe variante prin care echipa poate fi înscrisă”, a afirmat preşedintele Ligii.

Solomon: “O să mă implic după alegerile locale”

Acesta a dezvăluit că a purtat deja o discuţie cu primarul Antonie Solomon. Conform declaraţiilor lui Dragomir, edilul-şef al Băniei va face tot posibilul pentru ca, din vară, Ştiinţa să fie resuscitată. Şi nu în scop electoral! «De unde ştiţi că nu am vorbit deja cu Antonie Solomon? Omul ăsta are atât de mult bun-simţ încât eu i-am spus: “Băi, fraţilor, cu bunul simţ mori de foame în viaţa asta, iar el a spus: “Domn’e, să nu creadă oltenii mei că eu îmi fac acum pe seama Universităţii publicitate ca să câştig încă o dată primăria, eu vreau să câştig pe forţele mele iubirea cetăţenilor, nu să îmi aud că am ajuns primar… O să mă implic după alegerile locale, după 10 iunie. Este destul timp ca să ne implicăm şi să punem lucrurile la punct”. Fraţilor, Universitatea vine uşor pe turnantă. Craiova are timp să se organizeze după 10 iunie, dar ca să promoveze din primul an în Liga I îi va fi foarte greu.»

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.