Motocu, numit general la CE Turceni, Graure – adjunct

Motocu, numit general la CE Turceni, Graure – adjunct

279
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marian Motocu a fost numit, ieri, oficial, director general al Complexului Energetic Turceni. Motocu i-a luat locul lui Octavian Graure, acesta fiind, la rândul său, numit pe un post de director general adjunct, creat în organigramă încă de acum câteva săptămâni.

Rocada s-a produs oficial în cursul zilei de ieri, după o perioadă lungă în care s-au făcut speculaţii pe marginea schimbării directorului general Graure. Oficialii din cadrul companiei au confirmat că atât Graure, cât şi Motocu au primit ieri documentele privind noile funcţii pe care le ocupă. Marian Motocu va ocupa funcţia, teoretic, doar o lună de zile, până la înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia, ocazie cu care posturile de directori generali vor dispărea, fiind înlocuite, probabil, cu unele de şefi de departamente ale viitorului colos. Motocu a fost director al Direcţiei de Energie din cadrul CE Turceni. Octavian Graure a ocupat funcţia din decembrie 2009, după ce, anterior, aceasta îi revenise, timp de trei luni, tot lui Marian Motocu.

Sursa: gorjexclusiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.