Un poliţist din Gorj a accidentat mortal o femeie

Un poliţist din Gorj a accidentat mortal o femeie

283
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Categoria: Mondo/Texte

Un agent de ordine publică de la Poliţia Municipală Târgu-Jiu a accident mortal cu maşina, marţi, o femeie de 62 de ani.
Accidentul a avut loc în localitatea Băleşti, iar poliţistul Dan Szabo, în vârstă de 40 de ani, era în concediu.
Victima a coborât dintr-un microbuz şi a vrut să traverseze strada prin loc nemarcat, moment în care a fost lovită de maşina la volanul căreia se afla poliţistul, se arată în comunicatul Poliţiei , informează antena3.ro.
“Astăzi (marţi – n.r.), Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe raza comunei Băleşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri, s-a stabilit că victima, o femeie de 62 de ani, din comuna Băleşti, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nemarcat şi fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost accidentată de autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, din municipiul Târgu-Jiu”, a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.
Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj

(«Citeşte tot»)

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.