Cupluri electorale și de ce nu recunosc candidații la Primăria Craiova că...

Cupluri electorale și de ce nu recunosc candidații la Primăria Craiova că au intrat în campanie

344
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nici unul dintre candidaţii la Primăria Craiovei nu recunoaşte că a început Campania electorală, dar fiecare se întâlneşte cu craiovenii pentru a le afla problemele.

A început Antonie Solomon, şi a fost urmat de Lia Olguţa Vasilescu. Mai nou a început acestă muncă Mărinică Dincă, dar nu în cartierele craiovene ci cu reprezentanții asociațiilor de proprietari.

De ce nici unul dintre cei trei candidaţi nu recunoaşte că a furat startul şi a început campania electorală? Pentru că este illegal, şi atunci ar risca să fie sancţionaţi conform legii.

În aceeaşi notă se încadrează şi postarea de pe Facebook a preşedintelui PSD Craiova, Mihai Fifor, numai că acestuia trebuie să îi fie recunoscută capacitatea de comunicare, mult peste ce au arătat candidaţii la Primăria Craiova până în acest moment. Şi ar mai fi ceva, şi acest aspect o poate salva oarecum şi pe Lia Olguţa Vasilescu, şi anume că Mihai Fifor împreună cu câţiva consilieri municipali vizitează cartierele craiovene de câţiva ani.

“Continuă campania de întâlnire cu craiovenii a doamnei senator Lia Olguța Vasilescu, candidatul USL la Primăria Municipiului Craiova și distribuirea mesajului sau din casă în casă. Întreaga organizație municipală PSD Craiova, împreună cu Organizația Municipală PNL Craiova sau mai bine spus USL Craiova, în echipe mixte, se află deja de o săptămână pe teren pentru a sta de vorbă cu cetățenii orașului și pentru a le înmâna scrisoarea viitorului primar al Băniei. Nu este o acțiune de campanie electorală, cum s-au grăbit câte unii să acrediteze ideea, ci o întâlnire informală cu cetățenii, care trebuie să ne simtă aproape și să știe că există o alternativă viabilă, puternică și extrem de serioasă la bătaia de joc a actualei administrații, fie ea PDL-istă sau UNPR-istă. Alternativa se numește Lia Olguța Vasilescu. Candiatul USL la fotoliul de primar al Craiovei”, acesta este mesajul postat pe Facebook de către Mihai Fifor, preşedintele PSD Craiova.

De altfel, aşa cum am mai scris şi acum câteva zile, Mihai Fifor şi Lia Olguţa Vasilescu, în mod neaşteptat fac o echipă foarte bună atunci când se lansează în atacuri la adresa lui Antonie Solomon.

Nici ceilalţi candidaţi nu stau rău atunci când vorbim de echipe. Antonie Solomon face o echipă perfectă cu Gheorghe Bică. Şi de ce nu ar fi aşa? Antonie Solomon a fost arestat câteva luni de zile, şi are încă dosarul în instanţă, iar Bică este un fost şef de poliţie, ieşit din meserie pe uşa din spate.

Mărinică Dincă face echipă cu Florentin Gust, iar asta nu mai suportă nici un comentariu.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.