Ion Prioteasa despre demisia Lui SFV

Ion Prioteasa despre demisia Lui SFV

341
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat, miercuri, că demisia din partid a prim-vicepreședintelui PDL Sorin Frunzăverde nu este întâmplătoare, același fenomen petrecându-se și în Dolj, unde mai organizații locale ale democrat-liberalilor doljeni au părăsit deja formațiunea condusă de Emil Boc în favoarea PSD.
„Anunțul părăsirii Partidului Democrat Liberal de către unul dintre prim-vicepreședinții acestei formațiuni Sorin Frunzăverde a surprins întreaga clasă politică din România, cu atât mai mult cu cât liderul PDL de la Caraș-Severin este unul dintre fondatorii partidului condus acum de Emil Boc.
Demisia lui Sorin Frunzăverde din PDL nu este însă întâmplătoare, același fenomen care s-a petrecut, ieri, și la Olt se desfășoară de ceva vreme și în Dolj. La presiunea oamenilor și chiar a propriilor familii, nemulțumiți din ce în ce mai mult de măsurile pe care această guvernare le-a adoptat în ultimii ani, membrii mai multor organizații locale ale PDL au părăsit partidul îndreptându-se spre noi. Aș vrea să amintesc doar câteva dintre organizațiile care, în totalitate sau în marea majoritate a membrilor lor, au făcut pasul spre noi: Filiaşi, Sadova, Desa, Gângiova sau Castranova.
Atitudinea guvernanților, care au rupt legătura cu realitatea și comunicarea cu societatea civilă, i-a îndepărtat pe oameni de acest partid – PDL, principalul vinovat pentru situația grea în care se află România. Acum, primarii PDL sunt trași la răspundere de proprii alegători pentru dezastrul economic în care se află țara, li se reproșează diminuarea salariilor, a pensiilor, a ajutoarelor sociale și sunt tot mai des întrebați «dar noi de ce nu trăim bine?».
Organizațiile locale ale PDL din Dolj aleg să se îndrepte spre PSD pentru că la noi au găsit dialog, descoperă cu mirare că într-un partid poate exista transparență și democrație și mai află că avem o ușă care este întotdeauna deschisă. Sigur că după acest «cutremur Frunzăverde» ne așteptăm ca numărul solicitărilor din partea membrilor PDL către PSD să se mărească. Suntem un partid deschis către toată lumea și, poate mai mult ca oricând, avem nevoie ca împreună să participăm la reconstrucția din temelii a României de mâine”, a declarat vicepreședintele PSD, Ion Prioteasa.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.