Odată cu aproprierea alegerilor creşte şi cererea primarilor pentru fonduri

Odată cu aproprierea alegerilor creşte şi cererea primarilor pentru fonduri

536
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sever Voinescu, purtătorul de guvânt al PDL-ului, a declarat astăzi că anumiţi primari pun presiune pentru a primi mai multe fonduri ca să-şi poată finaliza proictele.

Afirmația a venit ca răspuns la declarațiile lui Cezar Preda, conform căruia premierul Ungureanu a părăsit o ședință de la Guvern din cauza presiunilor primarilor care doresc să primească   mai mulți bani pentru programele din teritoriu. “Există discuţii şi, pe măsură, ce se apropie alegerile locale, toţi primarii devin foarte nerăbdători să-şi finalizeze proiectele, şi înţelegem acest lucru. Pe de altă parte, există unele constrângeri bugetare. Am plătit un preţ politic mare pentru a păstra echilibrul economic şi bugetar şi ar fi stupid să cădem predă unor tentaţii electorale. Există toate aceste discuţii şi confirm existenţa unor presiuni de genul acesta”, a declarat  Voinescu, conform Mediafax.  Acesta a mai adăugat și că PDL-ul încearcă să păstreze capacitatea economică a țării, fără a neglija aceste presiuni.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.