Pompierii doljeni s-au luptat cu incendiile din gospodăriile oamenilor

Pompierii doljeni s-au luptat cu incendiile din gospodăriile oamenilor

329
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După incendiile de vegetaţie uscată din ultimele zile, pompierii au intervenit ieri, cu autospecialele din dotare, pentru stingerea unor incendii izbucnite din neglijență sau în mod întenționat, în unele gospodării din apropierea Craiovei.

 

În localitatea Băileşti au ars 10 tone de furaje, din cauza unui foc în spaţii deschise, în casa proprietarului Gheorghita C. Pentru stingerea focului a fost nevoie de intervenția Secţiei de Pompieri Băileşti.

De asemenea, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a avut loc în gospodăria Elena C., din comuna Robăneşti, sat Robăneştii de Sus. Cauza, de această dată, a fost joaca nesupravegheată a unor copii, în vârstă de aproximativ 6 ani, care a dus la arderea acoperișului unei magazii de 20 metri pătrați.

Și în Cârcea, o magazie cu materiale de aproximativ 25 metri pătrați, care aparținea lui Nicolae C., a ars în întregime. Cauza a fost aprinderea intenționată a focului.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.