Craiova. 25 km de canalizare nouă în Romaneşti

Craiova. 25 km de canalizare nouă în Romaneşti

281
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci de craioveni participă la această oră la audienţele programate de primarul Antonie Solomon în cartierul Romaneşti. Cei mai mulţi dintre participanţi au cerut detalii despre lucrările de canalizare despre care “au auzit” că vor demara în aceast an.

Deşi au acuzat disconfortul cauzat de starea proastă a multora dintre areterele de circulaţie din zonă, oamenii au înţeles că trebuie să aştepe extinderea infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare, pentru a vedea apoi drumurile modernizate. conform masterplanului de apă al Doljului, pentru cartierul Romaneşti este prevăzuta extinderea reţelei de canalizare cu 24. 751 de metri, pe 68 de străzi şi alei.

Potrivit directorului general al Companiei de Apă Oltenia, Doru Buruiană, cele mai mari şantiere vor fi pe bulevardul Nicolae Romanescu – 1,2 km de reţea, strada Vînătorii de Munte – 1,1 km, strada Geniştilor – 966 m, strada Târgului – 822 m, strada Emil Racoviţă – 695 m, strada marinei – 678, Aleea Bucura 2 – 584 etc. “După construcţia reţelei de canalizare, toate străzile vor fi asfaltate, iar acolo unde este deja asfalt, vor fi reabilitate”, a spus primarul Antonie Solomon.

 

Nouapresa

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     08-10-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    979

    In sfarsit

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.