Giugea nu se mai visează preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj

Giugea nu se mai visează preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj

363
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, le-a cerut prefecţilor ca până pe data de 29 martie să anunţe dacă au de gând să candideze la alegerile locale. Prefectul de Dolj Nicolea Giugea, s-a conformat ordinului şi a anunţatat astăzi că nu va mai candida la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Dolj.

“Am decis ca la alegerile locale din acest an să nu candidez pentru nici o funcţie şi este o decizie personală. În perioada următoare preocuparea mea este aceea de organizare corectă a alegerilor, pentru care am început pregătirile şi suntem în grafic”, a declarat Nicolae Giugea. Ne întrebăm dacă nu cumva prefectului de Dolj i-a venit mintea la cap şi a renunţat să se mai viseze înscăunat la Consiliului Judeţean Dolj. Ori poate liderii partidului din care face parte i-au spulbera speranţele, ordonându-i să stea în banca lui? Un lucru nu trebuie uitat: nu cu mult timp în urmă Giugea umplea cutiile poşale cu felicită pe care se semna „candidat la Consiliul Judeţean Dolj”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.