Jandarmii olteni, premiaţi de ziua lor

Jandarmii olteni, premiaţi de ziua lor

524
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

80 de angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt s-au întrecut, în perioada 19-28 martie, într-o serie de concursuri sportive organizate sub egida „Cupa Jandarmeriei Oltene”.

Totul a fost făcut cu sprijinul Asociaţiei Sportive „Oltul 746”, probele la care s-au întrecut militarii fiind tir, şah,  tenis, tenis de masă şi skandenberg.

 

„Câştigătorii concursurilor sportive vor fi premiaţi în data de 30 martie, în cadrul unei activităţi festive, prilejuite de sărbătorirea a 162 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Aceştia vor primi din partea Asociaţiei Sportive «OLTUL 746» diplome şi articole sportive”, a declarat maiorul Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

De asemenea, cu ocazia aniversării a 162 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, cei mai merituoşi jandarmi din Olt vor fi premiaţi, tot vineri, în cadrul unei festivităţi organizate în sala Consiliului Judeţean. În plus, militarii vor organiza demonstraţii, cu începere de la ora 11.00, pe bulevardul A.I. Cuza



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.