Doljeancă reţinută pentru rele tratamente aplicate minorului  

Doljeancă reţinută pentru rele tratamente aplicate minorului  

258
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţi din cadrul Postului de Poliţie Predeşti au fost sesizaţi, la data de 26 martie a.c., de către S.IOANA, 38 de ani, din comuna Predeşti, cu privire la faptul că nepotul său, C.M., în vârsta de 6 ani, a fost victima unor agresiuni fizice produse mama acestuia.
Din cercetările poliţiştilor doljeni a rezultat faptul că B.FLORENTINA, 22 de ani, din comuna Breasta i-a aplicat mai multe lovituri minorului, în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe motiv că nu a fost cuminte.
Poliţiştii i-au informat în acest sens pe reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Dolj, iar minorul a fost încredinţat IOANEI S. până la finalizarea cercetărilor demarate în cauză pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.
Minorul, în vârstă de 6 ani, a fost examinat medico-legal şi evaluat psihologic, medicii concluzionând că acesta prezintă leziuni traumatice, iar evaluarea psihologică a evidenţiat existenţa abuzurilor fizice şi emoţionale trăite de copil în trecutul recent.
Pe numele mamei, B.FLORENTINA, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, în baza probatoriului administrat aceasta fiind reţinută pentru 24 de ore.
Ieri, de 29.03.2012, cea în cauză a  fost prezentată Judecătoriei Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, propuneri care au fost însuşite de unitatea de parchet care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, fiind introdusă în arestul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.