Craiovean cercetat în stare de reţinere pentru comiterea a două infracţiuni de...

Craiovean cercetat în stare de reţinere pentru comiterea a două infracţiuni de furt calificat

254
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
Ş. MARIUS, 25 de ani, din municipiul Craiova a fost introdus în arestul inspectoratului în baza mandatului de arestare preventivă emis de Judecătoria Craiova, în sarcina acestuia reţinându-se comiterea a două fapte de furt calificat.
Din investigaţiile poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Craiova în colaborare cu poliţiştii Secţiilor 3 şi 5 a rezultat faptul că suspectul, la data de 15.03.2012, i-a sustras un telefon mobil şi mai multe bijuterii lui G.MIRCEA, iar la data de 26.02.2012 i-a sustras un telefon mobil lui C.ALEXANDRU.
În fapt, s-a stabilit faptul că inculpatul, prin intermediul internetului contacta diverse persoane care ofereau spre vânzare bunuri. Astfel, acesta se întâlnea cu persoanele respective, prezentându-se ca fiind un potenţial cumpărător, însă în momentul în care analiza obiectele şi le însuşea asigurându-şi scăparea prin fugă.
Faţă de Ş.MARIUS a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, fiind luată măsura reţinerii pe 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere, iar la data de 29 martie a.c., în baza probatoriului administrat Judecători Craiova a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.