Flămândul codrii visează… Gelu Vișan și Consiliul Județean

Flămândul codrii visează… Gelu Vișan și Consiliul Județean

476
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sondajele de opinie din ultima vreme sunt dezastruoase pentru PDL Dolj. Dar ținând cont că nu au fost niciodată de fală, atunci problema este rezolvată.

Însă oricât de prost ar sta în sondaje PDL Dolj, nu poate fi comparat cu UNPR Dolj care se încadrează în marja de eroare în sondaje.

Și atunci nu este penibil că niște indivizi care au pretenția că știu să facă politică vor o alianță între aceste două partide? O alianță ca să ce? Să iasă PDL-ul și mai prost?

De ce ar susține Antonie Solomon candidatul PDL Dolj la Consiliul Județean în condițiile în care Radu Berceanu l-a făcut pușcăriaș și a spus clar că el nu-l susține?

De ce Gelu Vișan ar veni acum cu aceeași gândire, când lui nu i-a fost primit dosarul pentru orice candidatură la PDL Dolj, și despre acesta spunând Radu Berceanu că nu va mai candida din partea organizației pe care o conduce?

Două persoane care nu sunt în grația lui Radu Berceanu vor o alianță PDL Dolj – UNPR, cu Antonie Solomon candidat la Primăria Craiova, pentru că nu poți face asta doar la județ, e la mintea cocosului, și cu Gelu Vișan la Consiliul Județean Dolj. Flămânzii codrii visează…

O strategie prin care această formațiune politică fantomă să poată prinde ceva pe scena politică doljeană. Evident că Radu Berceanu s-a prins și de aceea nici nu-i bagă în seamă, deocamdată. Își caută candidat pentru Consiliul Județean Dolj din propriul partid. Pentru că atunci când pierde, îi place să piardă pe mâna lui.

Sursa: ponturidespre.ro



5 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2008
    Mesaje
    68

    Cu banii cheltuiti in campania electorala, astia care se stie ca au 0 zero 0 sanse sa castige, mai bine ar ajuta niste familii nevoiase, decat sa cheltuiasca milioane de euro la nivel national sa lipeasca afise pe toate gardurile , doar asa ca sa se afle in treaba.
    Cand stii ca ai 0%, 1%, 3%, 5%, ce mai mai candidezi frate, nu iti pare si tie rau de banii pe care ii cheltuiesti aiurea pe afise???

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-01-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    47

    unpr = membrii pdl cu dosare

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-01-2007
    Mesaje
    271

    Soloholmes o sa castige din nou!

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    408

    cand articolul este scris de unii care chiar viseaza ca vor fi la putere(vom vedea la alegeri daca vom fi iar judet rosu) nu poti sa nu remarci rautatea sau rautacizma…..mai ales ca apare in oficiosul psdist.
    va e frica ??? asteptati ca prostimea sa va voteze si apoi vom vedea…..

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-09-2009
    Mesaje
    3

    Eu sper sa iese tot Solomon, asta a si furat dar a si facut ceva ptr craiova, ceilalti decat fura….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.