Razie pe linie pe poliţie rutieră în municipiul Craiova

Razie pe linie pe poliţie rutieră în municipiul Craiova

311
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
 
În noaptea de 30/31.03.2012, în municipiul Craiova a fost organizată şi desfăşurată o razie condusă de comandata inspectoratului având ca scop prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate, în principal, de conducătorii  de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Un număr de 60 de poliţişti de la formaţiunile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, criminalistic au participat la razie, astfel fiind instituite 22 filtre rutiere.
În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii au controlat aproximativ 1000 vehicule şi au fost legitimate 1.132 persoane, astfel fiind constatate 229 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă de 116.030 lei.
Totodată, poliţiştii au reţinut 13 permise în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care 10 permise au fost reţinute pentru consumul de băuturi alcoolice, iar 5 certificate de înmatriculare au fost retrase.
 
Exemple:
​A fost depistat M.FLORIAN, 22 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Dacia, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării fiind de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
D.OVIDIU, 28 de ani, din Craiova, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe str. Caracal, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice, rezultatul testării fiind de 0.15 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Celor doi conducători auto le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R, totodată fiindu-le reţinute permisele de conducere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.