Poliţistul de la rutieră care a luat mită de la un ofţier...

Poliţistul de la rutieră care a luat mită de la un ofţier sub acoperire, trimis în judecată

257
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Florin Calotescu, poliţistul de la Rutieră, a fost prins pe data de 13 martie în flagrant, chiar în timp ce lua mită 100 de lei de la un ofiţer sub acoperire. Omul legii nu recunoscut fapta şi a declarat la audieri că totul a fost o înscenare.

Ofiţerii DGA au intrat pe fir după ce un craiovean l-a denunţat pe Calotescu. Bărbatul a povestit că omul legii i-a oprit actele din cauză că nu purta centură de siguranţă şi i-a cerut să îi aducă 600 de lei, după program la muncă. Şoferul i-a oferit 100 de lei însă Calotescu a cerut 200 de lei sau 600 după program.

Poliţistul de la Rutieră a fost prins în flagrant chiar în timp ce primea mită 100 de lei de la un ofiţer sub acoperire. Imediat cum şi-a dat seama ce se întâmplă a aruncat banii jos. La audieri nu a putut să explice în nici un fel prezenţa urmelor fluorescente pe palme şi pe haine. Calotescu a fost trimis în judecată pentru luare de mită la sfârşitul acestei luni, iar pe data de 24 aprilie va avea primul termen în proces la Tribunalul Dolj.  

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.