Razie în barurile şi cluburile din Craiova

Razie în barurile şi cluburile din Craiova

239
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 31.03/01.04.2012, în municipiul Craiova a fost organizată şi executată o razie având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor comise violenţă, acţionând totodată pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă au acţionat aseară fiind verificate 45 unități de alimentaţie publică.

De asemenea, au fost efectuate investigaţii în 39 locuri şi medii cunoscute cu risc criminogen; iar 258 persoane au fost legitimate, dintre care 60 persoane au fost controlate sumar de arme albe.

În cadrul activităţilor poliţiştii au constat 11 abateri de natură contravenţională pentru care au aplicat sancţiuni în sumă de 3.760 lei.

 

Exemple:

  • Cu ocazia controlului efectuat la un bar din municipiu situat pe Aleea IV Parângului, s-a constatat că administratorul, J.ANIȘOARA, nu a luat măsurile necesare în vederea asigurării cu camere de supraveghere. Societatea a fost sancţionată conform prevederilor H.G. 1010/2004 cu amendă în valoare de 1000 lei.
  • În urma verificărilor efectuate pe strada Fraţii Goleşti, în zona unui magazin  a fost depistat B.SILVIU, 22 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism şi, prin turarea motorului, a tulburat ordinea şi liniştea publică, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 Rep. cu amendă în valoare de 200 lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.