Şi-a înjunghiat prietenul de pahar

Şi-a înjunghiat prietenul de pahar

218
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 39 de ani, din Vîlcele, şi-a ucis un consătean, sâmbătă seara, din cauza unor neînţelegeri generate de consumul de alcool. Potrivit poliţiştilor, bărbaţii se aflau în curtea locuinţei agresorului şi consumau băuturi alcoolice, când, în urma unui conflict spontan, victima a fost înjunghiată cu un cuţit. Se pare că agresorul s-a înfuriat în momentul în care prietenul său i-a cerut o ţigară.


„În baza unei sesizări, la nivelul IPJ Olt s-a constituit o echipă operativă complexă, sub coordonarea procurorului criminalist, care s-a deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că, în ziua de 31 martie 2012, în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de alcool, D. Viorel, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale, i-a aplicat o lovitură cu un cuţit, în zona subclaviculară stângă, lui M. Cristian, leziune care i-a provocat decesul”,
a precizat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, bărbatul fiind reţinut, sâmbătă seară, pe bază de ordonanţă. Duminică după-amiază, magistraţii Tribunalului Olt au decis să-l reţină în arest preventiv pentru 29 de zile, el fiind judecat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.