Neagoe ăsta şi-a cumpărat AJF cum şi-a tras Mitică ligă?

Neagoe ăsta şi-a cumpărat AJF cum şi-a tras Mitică ligă?

331
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cei de la Viitorul Întorsura acuză conducerea forului judeţean de practici indecente şi părtinire pentru adversara din Băileşti

 

Formaţia de elită Viitorul Întorsura doreşte cu tot dinandinsul să promoveze. Cum scriam în numerele anterioare, acolo edilul sef Constantin Camen face o bază sportivă de zile mari. Cum numai la liga a doua sau a treia se vede. Are însă mari probleme. Adversara directă este Progresul Băileşti, altfel, formaţie cu tradiţie în fotbalul doljean, dar care anul trecut a picat din D pentru că primarul localităţii s-a văitat că nu are bani. Acum în elită, Băileşti vrea să ajungă cât mai repede în prima ligă judeţeană, sau aşa vrea şeful AJF, Nicu Neagoe, care încearcă să pună piedică Întorsurii.
La finele acestei săpătămâni se dispută derby-ul Viitorul Întorsura – Progresul Băileşti. Gazde sunt cei din Întorsura. Oapseţii au solicitat ca disputa să aibă loc sâmbătă 31 martie, nu duminică 1 aprilie. Probabil le e frică de ziua păcălelilor. Gazdele nu au dorit şi au motivat prin graiul antrenorului Ioan Ana: “Nu avem cum să jucăm sâmbătă pentru că băieţii noştri lucrează”. Scurt şi cuprinzător. Aici intră în discuţie Nicu Neagoe, preşedintele AJF, care se răzbună: “Nu jucaţi când vreau eu cu Băileşti, aut din Cupă”. Ioan Ana îi răspunde cu aceiaşi monedă: “E răzbunare domne, noi trebuia să jucăm în cupă miercuri, 28 martie, dar nu ne-a programat. Nici nu a răspuns la telefon. Am vorbit cu domnul vice, cu domnul Pătraşcu care ne-a zis: Şeful decide! Nu stiu eu, dar vom încerca să reprogramăm jocul poate săptămâna viitoare”.
Şi mai are o temere: la jocul cu Băileşti să nu fie făcut de arbitrii, mai ales că: “În toamnă, la un joc la Basarabi, ne-am anunţat intenţia de promovare, iar el, Nicu Neagoe, prezent fiind ca observator, s-a arătat contrariat: să promovaţi voi în faţa celor de la Băileşti?”. Ioan Ana încheie apoteotic tirada: “Ce domne, Neagoe ăsta şi-a cumpărat AJF cum şi-a tras Mitică Dragomir ligă?” 

 

Sursa: oltenia-sport.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.