Doljeni prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgeau conducte

Doljeni prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgeau conducte

657
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, 1 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi în timp ce executau serviciul de patrulare în zona de competenţă, i-au depistat pe câmp în extravilanul comunei Mîrşani, mai multe persoane în timp ce sustrăgeau conducte metalice.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie şi identificaţi ca fiind: B.MARIAN, 38 ani, J.AUREL, 22 ani, B.CORNEL, 30 ani, toţi din comuna Celaru şi G.CRISTIAN, 23 ani, din comuna Apele Vii.

Aceştia, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau conducte metalice de la staţia de pompare a apei SPP 67+68, iar în momentul depistării, făptuitorii tăiaseră o conductă în lungime de 2 m cu diametrul de 80 cm, pe care o încărcaseră într-o autoutilitară.

Pe numele celor în cauză le-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.