Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE  

 

La data de 01.04.2012, în jurul orei 20.00, în comuna Calopăr, pe D.C. Calopăr-Dâlga, lucrători ai Poliţiei oraş Segarcea aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe P.ION, 43 de ani, din comuna Zăvoi, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002-Rep.

 

 

În noaptea de 01/02.04.2012, ora 00.30, în comuna Călăraşi, pe D.N. 54 A, a fost depistat în trafic S.GIGI, 44 de ani, din comuna Ianca, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i-au fost recoltate probe biologice şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

 

  •  

 

Aseară, în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului l-au depistat pe T.EMIL, 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe strada Petre Ispirescu, având plăcuțele cu numerele de înmatriculare expirate.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, i-a fost solicitat să se supună testului cu aparatul alcooltest pe care l-a refuzat și de asemenea a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele craioveanului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz recoltare probe biologice.

 

  •  

 

 

 

 

În dimineaţa zilei de ieri, la ora 0945, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au oprit în trafic, pe bld. Oltenia, un autoturism la volanul căruia a fost identificat D.FLORIN, 34 de ani, din Craiova.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.