Viceprimarul municipiului Craiova, Teodor Sas, va ocupa functia de presedinte al organizatiei...

Viceprimarul municipiului Craiova, Teodor Sas, va ocupa functia de presedinte al organizatiei municipale UNPR Craiova

403
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Incepand cu data de 02 aprilie 2012, viceprimarul municipiului Craiova, Teodor Sas, va ocupa functia de presedinte al organizatiei municipale UNPR Craiova.

 

Totodata, consilierii Gheorghe Albastroiu, Doru Marinescu, Iulian Stefanescu si Constantin Ursu au fost numiti vicepresedinti ai UNPR Craiova, in timp ce consilierul Radu Marin va ocupa functia de prim-vicepresedinte al organizatiei municipale.

Functia de presedinte al organizatiei judetene UNPR Dolj este ocupata in prezent de primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon.

 

„Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei da inca odata dovada de responsabilitate si isi alege cei mai buni reprezentanti ai comunitatii, care sa apere interesele craiovenilor. Suntem pregatiti sa oferim cea mai buna echipa de consilieri pentru Craiova, care sa reprezinte orasul si nu interesele personale sau de grup. Noii lideri numiti ai UNPR Craiova s-au alaturat unei echipe foarte bine organizate, unui partid care isi respecta intotdeauna promisiunile, un partid echilibrat, cu respect fata de oameni si interesele lor”, a declarat Antonie Solomon, presedintele UNPR Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.