Se alege praful de Electroputere. La Craiova nu se vor mai produce...

Se alege praful de Electroputere. La Craiova nu se vor mai produce locomotive sau vagoane de metrou

288
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Electroputere Craiova nu va mai produce  locomotive sau vagoane de metrou. Adunarea Generală a Acţionarilor, va decide pe data de 24 aprilie dacă va aproba acest punct de pe ordinea de zi.

 

Aurelian Popa, preşedintele AVAS a recunoscut că există această posibilitate să nu se mai producă locomotive şi vagoane de metrou la Craiova. „ Pe lista punctelor de pe ordinea de zi apare  şi Aprobarea desfiinţării Diviziei Vehicule Feroviare şi Urbane, dar şi Aprobarea desfiinţării Diviziei Reparaţii şi Modernizări Utilaje“, a declarat preşedintele AVAS, Aurelian Popa.

Veştile rele nu se opresc aici. Din luna mai la Electroputere Craiova se anunţă un nou val de disponibilizări. Peste 300 de salariaţi vor pleca acasă cu salarii compensatorii.

Fatih Taher este cel care a preluat uzina de la Craiova. În 2007 el a declarat că Electroputere Craiova va produce în continuare locomotive, însă pentru piaţa arabă. Din păcate acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Electroputere vândut pe bucăţi

12 hectare de teren de la Electroputere au fost vândute, iar acolo s-a construit un mall, care anul trecut în toamnă a fost inaugurat.




1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     27-06-2006
    Mesaje
    544

    Pai da ,de ce sa facem noi lasa ca face altii noi suntem prosti care cumparam de la altii noi nu suntem in stare decat sa stam cu mana intinsa ,ceva pute !

    !!!Best option!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.