Doi ani de închisoare cu suspendare pentru studentul la teologie care vindea...

Doi ani de închisoare cu suspendare pentru studentul la teologie care vindea whisky contrafăcut

292
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gabriel Alexandru Miloteanu şi-a deschis anul trecut o afacere ilegală în locuinţa părinţilor din Craiova.  S-a pus pe comercializat, îmbuteliat şi vândut whisky contrafăcut, doar că ulciorul nu merge de multe ori la apă şi a fost prins de poliţişti. Tribunalul Dolj l-a condamnat la doi ani de închsioare cu suspendare pe data de 28 martie.

Tânărul, care este student la teologie s-a gândit cum să facă bani în timpul liber. S-a pus pe adunat sticle goale  de J&B, după care prepara o băutură alcoolică pe care apoi o îmbutelia în ele şi o comercializa ca fiind originală, la preţuri cuprinse între 30 şi 50 de euro sticla. Avea o instalaţie din inox artizanală cu ajutorul căreia îmbutelia băuturi alcoolice spirtoase, cu o capacitate de 30 de litri, prevăzută cu doi robineţi.

Gabriel Alexandru Miloteanu nu a vrut să renunţe la afacerea lui, care i-a adus destui bani. S-a mutat în locuinţa unui amic din comuna doljeană Afumaţi şi s-a pus din nou pe treabă. Anul trecut în luna martie a fost prins în trafic în timp ce transporta cu propriul autoturism 90 de sticle cu whisky J&B falsificat.

Miloteanu a fost trimis în judecată pentru falsificarea de alimente sau alte produse şi condamnat de către magistraţii Tribunalului Dolj la doi ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa dată pe data de 28 martie nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.