Se anunţă disponibilizări în masă la Electroputere Craiova

Se anunţă disponibilizări în masă la Electroputere Craiova

281
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sute de angajaţi de la Electroputere Craiova vor fi disponibilizaţi, pentru că fabrica renunţă la producerea locomotivelor şi vagoanelor de metrou, informează rtv.net.

În prezent, Electroputere are 1.600 de angajaţi, din care 300 vor fi disponibilizaţi. Conducerea Electroputere Craiova a anunţat că societatea trece printr-o perioadă financiară dificilă, confruntându-se cu o diminuare a volumului de activitate din cauza numărului din ce in ce mai mic de comenzi. Potrivit sursei citate, disponibilizările vor incepe în această lună şi se vor face treptat, până la data de 1 decembrie. Angajaţii disponibilizaţi vor primi salarii compensatorii, însă compania nu a anunţat despre ce sume este vorba şi nici pe ce perioadă de timp vor fi acordate. Ultimul val de disponibilizări la Electroputere a avut loc în octombrie 2010, când 350 de oameni au fost trimişi în şomaj.

Sursa: http://ponturidespre.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    5002

    Nici nu stiam ca mai are atat de multi angajati.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.