Doi craioveni au fost arestați pentru o evaziune fiscală de 10 miliarde...

Doi craioveni au fost arestați pentru o evaziune fiscală de 10 miliarde de lei vechi.

469
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii craioveni au reţinut astăzi, pentru 24 de ore, doi bărbați suspecți de mai multe infracțiuni, printre care și evaziune fiscală, în valoare de 1.060.995 lei.

 

Andi S., în vârstă de 39 de ani, i-a fost complice unui administrator de firmă, pe care l-a ajutat să sustragă suma uriașă de bani. Cei doi au apelat la MIHĂIŢĂ M., în vârstă de 32 de ani, pentru a masca infracțiunea, în schimbul sumei de 35.000 lei.

În urma faptelor comise, Andi S. și Mihăiță M. sunt acuzați de complicitate la evaziune fiscală şi complicitate la transmiterea fictivă a părţilor sociale sau a acţiunilor deţinute  într-o societate comercială, în scopul sustragerii de la urmărirea penală.

Mâine, 4 februarie, cei doi suspecţi vor fi prezentaţi magistraţilor din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, precum şi administratorul firmei, acesta fiind deja arestat preventiv în altă cauză pentru evaziune fiscală.

 Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.