Ministrul Mediului este pus sub urmărire de DNA

Ministrul Mediului este pus sub urmărire de DNA

484
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții DNA au sesizat Procuratura să solicite Camerei Deputaților urmărirea penală a lui Borbely Laszlo. Ministrul este acuzat de trafic de influență și fals în declarațiile de avere.

“Direcţia Naţională Anticorupţie a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a solicita Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru obţinerea cererii necesare urmării penale faţă de Borbely Laszlo, deputat în Parlamentul României şi ministru al Mediului şi Pădurilor, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă şi infracţiunea de fals în declaraţiile de avere, în formă continuată”, au declarat printr-un comuncat de presă membrii DNA.

La aflarea veștii, Vasile Blaga a declarat că PDL nu va interveni în cazul ministrului Mediului. “PDL va face ce a făcut întotdeauna, noi nu am obstrucţionat niciodată justiţia în a-şi face treaba. Sigur, ca întotdeauna, chiar dacă au fost colegi de ai noştri din partid în discuţie, aţi văzut că, operativ, grupul parlamentar aflat în situaţia de a vota, a votat foarte repede (în privinţa ridicării imunităţii n.r.)”, a declarat acesta conform Mediafax.

Ada Lateș

ada.lates@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.