”Let`s Do It, Romania!” lansează “Școala mea e eco!” – proiectul...

”Let`s Do It, Romania!” lansează “Școala mea e eco!” – proiectul de educație ecologică propus pentru “Școala Altfel”

263
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Categoria: Actualitate

Echipa ”Let`s Do It, Romania!” susţine activ programul Scoala Altfel, construit de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului în perioada 2-6 aprilie 2012! “Şcoala mea e eco!” este numele proiectului prin care echipa „Let`s Do It, Romania!” se implică în educaţia elevilor din întreaga ţară.
“Şcoala mea e eco!” are drept scop transmiterea şi creşterea numărului de cunoştinţe despre protecţia mediului înconjurător şi stimularea unui comportament responsabil în răndul elevilor. Pe baza informaţiilor transmise, elevii vor putea să găsească şi să integreze în activităţile cotidiene, la şcoală şi acasă soluţii pentru protecţia mediului prin reducerea consumului de resurse şi energie, reciclare şi prin comportament  corect în natură. Exemplele de comportament ecologic identificate de copii vor compune un Eco Ghid care va fi afişat în şcoală şi în fiecare clasă şi va putea fi discutat în cadrul orelor de dirigenţie. Proiectul ”Let`s Do It, Romania!” se va desfăşura in Bucureşti și în 26 de judeţe, inclusiv in judetul Dolj. 164 de şcoli din toata ţara vor fi implicate în proiectul de educaţie ecologică.  În Dolj, proiectul se va desfaşura in 4 instituţii de invăţamant, si anume : Colegiul “Ştefan Odobleja”(in data de 2 aprilie), Colegiul Naţional “Carol I” (in datele de 2, […]

(«Citeşte tot»)

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.