Traficul rutier in zona centrala a municipiului Craiova va suferi unele restrictii...

Traficul rutier in zona centrala a municipiului Craiova va suferi unele restrictii temporare incepand cu data de 06.04.2012

688
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în vederea amplasării unui sistem de 3 bariere (bolarzi retractabili), care să limiteze accesul auto în perimetrul viitorului „Centru istoric” al municipiului Craiova, începând cu data de 06.04.2012 traficul auto  în zonele de amplasare a acestora va fi restricţionat, după cum urmează:
• Se va închide circulaţia rutieră pe str. Theodor Aman, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihail Kogălniceanu şi intersecţia cu str. Lipscani, pentru o perioadă de 7 zile lucrătoare, începând cu data de 06.04.2012.
• Se va închide circulaţia rutieră pe str. Panait Muşoiu, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. A.I. Cuza şi intersecţia cu str. Olteţ pentru o perioadă de 6 zile lucrătoare, începând cu data de 18.04.2012.
• Se va închide circulaţia rutieră pe str. C. Nicolaescu-Plopşor, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Olteţ şi intersecţia cu str. Lipscani pentru o perioadă de 6 zile lucrătoare, începând cu data de 26.04.2012.
În perioada de instituire a restricţiilor de circulaţie, traficul rutier se va desfăşura pe străzile adiacente.
Aceste lucrări reprezintă o măsură ce se realizează în cadrul proiectului MODERN – Mobility, Development and Energy use ReductioN  şi constă în amplasarea pe partea carosabilă a străzilor: Th. Aman, P. Muşoiu şi C. Nicolaescu-Plopşor, a unor sisteme cu bolarzi retractabili poziţionaţi la limita perimetrală a viitorului centru istoric al municipiului Craiova, zonă care după reabilitare va deveni preponderent pietonală.
Rugăm conducătorii auto să se conformeze restricţiilor de circulaţie, temporar instituite.
Mulţumim cetăţenilor municipiului Craiova pentru înţelegere!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.