Lia Olguța Vasilescu povestește despre neregulile găsite în cartierele mărginașe ale Craiovei....

Lia Olguța Vasilescu povestește despre neregulile găsite în cartierele mărginașe ale Craiovei. „Oamenii de aici trăiesc mai rău ca în secolul al XIX-lea”

400
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidata PSD la primăria Craiovei  a susținut astăzi o conferință de presă, în care a vorbit despre turul de forță pe care l-a făcut, în ultimele două săptămâni, în cartierele periferice ale orașului, pentru a-și prezenta obiectivele de primar.

 

Mesajul parlamentarei PSD a fost primit de 50.000 de cetățeni care au dorit să-i vorbească și să-o cunoască mai bine. Unii dintre ei i-au dat și numărul de telefon pentru eventuale nereguli din cartier. „Vreau să vă spun că am găsit aici, oameni care trăiesc mai rău ca în secolul al XIX-lea. În Popoveni s-a introdus o canalizare, anul trecut, dar nimeni de la Primărie nu a mai venit să vadă că nu merge. Mirosul de aici este îngrozitor”, a precizat Olguța Vasilescu.

Mulți cetățeni i-au spus acesteia că preferă să aparțină de primăriile comunelor limitrofe Craiovei pentru că acolo s-au realizat mai multe modernizări. „Cei din Romanești nu au canalizare de trei ani și nici hazna și își aruncă oala de noapte în fața curții. Cinci familii de aici au primit și amenzi din partea Poliției Locale pentru că apa menajeră se scurgea în fața curții. Oamenii au dat Primăria în judecată și au câștigat procesul”, a mai afirmat candidata PSD, la funcția de primar al Craiovei.

Olguța Vasilescu a susținut că nu a anunțat presa ca s-o însoțească în aceste vizite, tocmai pentru ca cetățenii de aici să nu se simtă stânjeniți și să-și povestească liber problemele.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    409

    Ce vorbesti ……ai descoperit acum inainte de alegeri ca oamenii aia traiesc rau…hai sictir!!!!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-01-2012
    Mesaje
    1

    Dupa alegeri uitati tot ce ati promis!!!! Va mai aduceti aminte de oameni dupa patru ani, cand vin iar alegerile! Cinste noua ca va votam!!!! Si nu va sanctionam, asa cum meritati!!! Ati vazut cum traisec oamenii??? Nu cred!!! Pe Brestii, Raului etc., ati fost? Mergeti si pe jos, nu numai cu masina sau motocicleta – sa vedeti trotoarele, balariile, mirosul, gunoaiele etc., sau cu autobuzul 2 sa vedeti cum circula si poate veti vedea si cum traiesc, de fapt, locuitorii Craiovei pe care doriti sa ii ”pastoriti” și care platesc impozite grase Primariei Craiova, dar locuiesc mai rau decat in sate….. Ar mai fi multe de spus, dar nu are rost sa imi racesc gura de pomana. Am mai facut-o si cu alta ocazie si nu v-a interesat…. Voi sti ce voi avea de facut la vot si eu si prietenii mei!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.