Olguţa Vasilescu (PSD): Ceea ce i s-a întâmplat lui Borbely este o...

Olguţa Vasilescu (PSD): Ceea ce i s-a întâmplat lui Borbely este o altă pisică arătată UDMR

447
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Categoria: Actualitate, Politică

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, joi, la Craiova că ceea ce i s-a întâmplat ministrul Laszlo Borbely este ‘o pisică arătată UDMR’ de către preşedintele Traian Băsescu în condiţiile în care etnicii maghiari fac presiuni tot mai mari asupra UDMR să iasă de la guvernare.

 Vasilescu a mai spus că Laszlo Borbely a militat pentru alegeri anticipate şi s-a opus exploatării gazelor de şist şi proiectului minier de la Roşia Montană.
‘Ministrul Borbely este unul dintre cei care au militat să avem alegeri anticipate. Ministrul Borbely a fost dintre cei care s-au opus exploatării gazelor de şist şi proiectului de la Roşia Montană. Am ajuns în situaţia ciudată ca etnici maghiari să se bată mai mult pentru resursele naturale ale României decât o face un fost şef al unui serviciu secret care ar trebui să fie cel mai patriot întru apărarea valorilor naţionale şi a resurselor. Ceea ce se întâmplă în cazul domnului Borbely este iarăşi o pisică arătată liderilor UDMR care sunt din ce în ce mai disperaţi să părăsească această coaliţie de guvernare, pentru că între timp s-a inventat şi la dumnealor, în maghiarime, pluralismul politic unde există deja două partide care le fac tot felul de […]

(«Citeşte tot»)

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.