Făptuitori identificaţi în flagrant de poliţişti şi jandarmi ​

Făptuitori identificaţi în flagrant de poliţişti şi jandarmi ​

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 05/06.04.2012, în jurul orei 04:00, un echipaj de siguranţă format din poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova în timp ce efectua serviciul de patrulare au depistat doi tineri care aveau u comportament suspect.
Cei în cauză au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, unde au fost identificaţi în persoana lui E.COSMIN, 20 de ani şi J.ADRIAN, 21 de ani, din Craiova.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că aceştia sustrăseseră, în cursul nopţii, dintr-o boxă situată în subsolul unui bloc două cazane metalice, ţevi din cupru şi alte obiecte metalice pe care intenţionau să la vândă la un centru de colectare fier vechi.
Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi urmează să fie predate părţii vătămate, în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.