Şantaj la Camera de Comerţ şi Industrie Oltenia „Mi-am donat 80% din...

Şantaj la Camera de Comerţ şi Industrie Oltenia „Mi-am donat 80% din salariu instituţiei. Am fost ameninţat că dacă nu fac acest lucru voi fi dat afară“

580
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Foştii angajaţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Oltenia, rup tăcerea şi povestesc cum au fost şantajaţi să semneze contracte de sponsorizare către instituţie, cu sume cuprinse între 50 şi 80 la sută din salariile proprii.

 

Ion Adrian Belu, fost angajat al Camerei de Comerţ şi Industrie Oltenia, a povestit cum în anul 2010 a fost obligat să  doneze între 50 şi 80 la sută din salariu instituţiei la care lucreză. Bărbatul a mai declarat că  Ioan Vigaru, preşedintele instituţiei este cel care l-a ameninţat„Mi-a spus că dacă nu semnez contractele de sponsorizare o să fiu dat afară. Eu am donat lunar câte 2900 de lei. Ioan Vigaru, şeful Camerei de Comerţ şi Industrie Oltenia, ne-a cerut să semnăm contractele. Ameninţările au fost făcute chiar în şedinţă publică de faţă cu toţi membrii de implementare a proiectului. Eu nu voi lăsa lucrurile să rămână aşa “, a spus fpstul angajat al Camerei de Comerţ şi Industrie Oltenia.

Şi alţi foşti angajaţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Oletnia sub protecţia anonimatului au povestit că au fost obligaţi să semneze contracte de sponsorizare cu instituţia, prin care se obligau să îşi doneze până la 80% din salariu.

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Oltenia, nu a vrut să comenteze acuzaţiile care i se aduc.

Foştii angajaţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Oltenia s-au hotărât să vorbească, după ce Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ a Municipiului Bucureşti a fost pus sub acuzare pentru şantaj. Dimitriu şi-a obligat mai mulţi angajaţi să semneze contracte de sponsorizare prin care erau de accord să îşi doneze până la 80% din salariu.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.