Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

289
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 06.04.2012, ora 22.15, în afara localităţii Işalniţa, pe D.N. 6, M.GHEORGHE, 36 de ani, din oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism a accidentat-o mortal pe F.MARCELA, 53 de ani, din Işalniţa care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat şi fără să se asigure.
Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ieri, 7 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, în comuna Teasc, D.CEZAR, 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism l-a accidentat grav pe T.V., de 15 ani, din Craiova care s-a angajat în traversarea D.N.55 prin loc nemarcat, în fugă şi fără să se asigure, prin faţa unui autobuz oprit pe partea dreaptă în afara părţii carosabile, având în vedere acelaşi sens de mers.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.