Aluminiştii, aplaudaţi la scenă deschisă după victoria cu UTA Arad

Aluminiştii, aplaudaţi la scenă deschisă după victoria cu UTA Arad

351
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Egalul obţinut de Gaz Metan Severin la Piatra-Olt, coroborat cu victoria aluminiştilor de pe teren propriu cu UTA au făcut ca Alro să se apropie la două puncte de podium.

 

Slătinenii au făcut un joc bun cu arădenii, fiind aplaudaţi la scenă deschisă de spectatori. Contrar cursului jocului din startul meciului, aluminiştii au reuşit să deschidă scorul în minutul 14, Boroiban şutând cu stângul în plasa laterală, după ce a fost servit de Pasăre. Centrările în suprafaţa de pedeapsă a lui Purece nu au putut fi fructificate de Capătă şi Siminic. Până la pauză, aluminiştii au mai avut două ocazii clare prin Stancu şi Precup, însă tabela a rămas neschimbată.

 

În repriza secundă Alro Slatina a controlat jocul, din numeroasele ocazii la poarta lui Smaranda, două ducând la majorarea scorului. În minutul 50, Precup l-a angajat pe culoar pe Ene, acest a intrat în careu, a driblat portarul şi a marcat pentru 2-0, cu poarta goală. Cu cinci minute înainte de fluierul de final al centralului Teodor Crăciunescu, Creţu a majorat scorul la 3-0, după o fază lucrată tot de Precup. În ciuda numeroaselor probleme din ultimele săptămâni, a tensiunilor şi a schimbării de pe banca tehnică, Alro Slatina a reintrat în cursa pentru locul al treilea. Toată lumea este cu ochii pe conducerea grupării slătinene, care în aceste zile trebuie să numească un nou antrenor principal, punând astfel capăt interimatului asigurat de George Biţă.

 

Alro Slatina: Savu, Pasăre, Muscă, Grosu, Velcovici, Popescu (min. 88 Săceanu), Coman, Precup, Stancu, Ene (min. 86 Anghelina), Boroiban (min. 68 Creţu). Antrenor: George Biţă. 

 

FC UTA Arad: Smaranda, Siminic, Pocuca, Gligor, Bălan, Varga, (min. 71 Nădăban), Hidişan (min. 71 Neagu), Purece, Bucur (min. 56 Galanis), Mara, Capătă. Antrenor: Nagy Roland. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.