infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

284
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

La data 08.04.2012, în jurul orei 20.45, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Segarcea aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe C.AUREL, 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior C.AUREL a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
•  
 
În seara zilei de duminică, 8 aprilie a.c., ora 23.50, în oraşul Segarcea, pe strada Dealului, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Segarcea aflându-se în serviciul de supraveghere al traficului rutier l-au depistat pe G.FLORIN, 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele lui G.FLORIN s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002.
 
•  
 
În noaptea de 08/09.04.2012, ora 01.00, în Calafat, un echipaj de siguranţă publică din cadrul poliţiei municipale l-a  depistat în trafic pe P.CIPRIAN,  21 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Întrucât cel în cauză emana miros de băuturi alcoolice i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, a refuzat testarea, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Calafat în vederea recoltării de probe biologice, unde a refuzat şi acest lucru.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002.
 
•  
 
Ieri, în jurul orei 22.30, în comuna Măceşu de Sus, lucrători din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe O.F., de 16 ani, din Gighera conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie de  0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior la unitatea medicală minorul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-R.
 
•  
 
La data de 08.04.2012, ora 1730, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 1 Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare, în localitatea Coţofenii din Faţă, au depistat-o în trafic pe N.DEZDEMONA, din comună, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.