Marian Jean Marinescu nu a vrut să candideze la CJ Dolj dar...

Marian Jean Marinescu nu a vrut să candideze la CJ Dolj dar s-a pus șef de campanie

499
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marian Jean Marinescu a refuzat să candideze la Consiliul Județean Dolj. Și probabil pentru el a făcut un lucu bun. Nu ar fi fost cel mai bun lucru să vină la 4 ani după ce Radu Berceanu a pierdut aceste alegeri, și să le piardă și el în fața aceluiași candidat, Ion Prioteasa.

Și totuși nu se poate sustrage în totalitate de la munca de partid, și a venit de la Bruxelles să ne anunţe că a  fost desemnat șef de campanile din partea PDL Dolj la nivel de județ. În această calitate susţine  doi indivizi, Ştefan Stoica şi Mărinică Dincă, care împreună probabil că nu vor câștiga nici 15%.

“Ștefan Stoica este consilier județean de multă vreme, știe să se bată pentru binele județului, așa cum a făcut PDL dintotdeauna. Eu cred că Ștefan Stoica poate să schimbe în bine modul”, a spus Maria Jean Marinescu despre Ştefan Stoica.

“Mărinică Dincă a arătat că știe să fie un primar care se preocupă de problemele orașului, nu unul care să organizeze doar spectacole”, aşa îl vede Marian Jean Marinescu pe Mărinică Dincă.

Poate că Marian Jean Marinescu se pregăteşte să preia frâiele PDL Dolj după ce se va retrage Radu Berceanu, dar rezultatul de la aceste locale nu va fi un punct câştigat în CV-ul lui.

De la conferinaţa lui Marian Jean Marinescu ar mai fi de remarcat că are şi Mărinică Dincă oltenii lui, craiovenii lui. Aşa da. Mai vine de acasă. Credeam că a stat degeaba atâţia ani alături de Antonie Solomon.

Va fi o campanie electorală de urmărit cu Constantin Răducănoiu şef de campanile la judeţ din partea PSD şi Marian Jean Marinescu de la PDL. Şi dacă mai luăm în calcul şi că Valeriu Zgonea este şeful de campanile al Olguţei Vasilescu, tabloul devine tot mai interesant.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.