Fost candidat la senat din partea PNL, condamnat la trei ani de...

Fost candidat la senat din partea PNL, condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală

341
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viorel Călin, patronul firmei Cavi Imexco şi fostul candidat la senat din partea PNL  a fost arestat în 2010  pentru evaziune fiscală. Tribunalul Dolj l-a condamnat la trei ani de închisoare pe data de 19 martie. Sentinţa dată nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Călin a reuşit să prejudicieze statul cu peste 2, 7 milioane de lei. În perioada 2005-2007 a înregistrat în contabilitate prestări servicii fictive. Procurorii au stabilit că este  vorba despre lucrări pe care Călin  că le-a efectuat în Piaţa Gării, în cadrul unui contract cu Primăria Craiova, pentru reabilitarea parcării Sucursalei CEN de la Işalniţa, dar şi în cadrul contractului de reabilitare şi modernizare a Gării Craiova.

Viorel Călin a reuşit să pună mâna pe un contract cu primăria Craiova. A câştigat licitaţia de modernizare a Pieţei Gării, organizată de Primăria Craiova. Fostul candidat la senat din partea PNL nu a fost în stare să finalizeze lucrarea la timp, însă a primit un million de euro, deşi în contract a fost trecută suma de 710.000 euro.

Patronul firmei Cavi Imexco a fost condamnat la trei ani de închisoare de către Tribunalul Dolj pe data de 19 martie.    

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.