Seful Politiei Gorj, urmărit penal!

Seful Politiei Gorj, urmărit penal!

259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus începerea urmăririi penale fată de Viorel Salvador Caragea, inspectorul-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj.

Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, a precizat că actiunea penală vizeaza trei infractiuni: abuz în serviciu contra intereselor persoanei, abuz în serviciu contra intereselor publice si comportament abuziv. Potrivit acestuia, urmărirea penală s-a dispus într-un singur dosar penal.

Plângerile penale au fost formulate de către politisti si fosti politisti. Una dintre acestea a fost depusă de Silviu Popa, inspector principal, fostul sef al Politiei Turceni, care l-a acuzat pe Caragea de abuz în serviciu si purtare abuzivă.

Un alt dosar este cel al lui Cornel Pilea, fost politist în localitatea Tismana, care a reclamat că i s-a desfăcut contractul de muncă în perioada în care se afla în concediu medical.

Sursa: olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.