Solomon şi Dincă revendică pasajul suprateran

Solomon şi Dincă revendică pasajul suprateran

336
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

BĂTAIE ELECTORALĂ. Proiectele realizate de primăria Craiova pe bani europeni sunt motiv de dispută între actualul edil-şef Antonie Solomon şi contracandidatul PDL, Mărinică Dincă. În timp ce primarul Solomon foloseşte drept siglă de campanie o schiţă cu viitorul pasaj de la kilometrul zero, Mărinică Dincă susţine că de fapt proiectele sunt realizările sale, strategia primarului fiind considerată de către viceprimar “o lipsă de eleganţă”.

Discuţia privind proiectele primăriei a pornit de la afirmaţiile prim vicepreşedintelui PDL Dolj, Marian Jean Marinescu şi ale lui Mărinică Dincă, candidatul PDL la funcţia de primar al Băniei. Europarlamentarul doljean l-a lăudat pe Mărinică Dincă în cadrul conferinţei de presă de astăzi, spunând despre acesta că a reuşit să acceseze fonduri europene.

“Cea mai importantă realizare a fost că a reuşit să acceseze bani europeni, mulţi bani europeni, numai pe proiecte care aduc un plus oraşului şi contribuie la dezvoltarea economică”, a spus Marian Jean Marinescu despre viceprimarul PDL.

De asemenea, Mărinică Dincă a precizat că a reuşit să aducă în Bănie 105 milioane de euro, aceasta fiind valoarea totală a Planului Integrat de Dezvoltare al municipiului Craiova. Întrebat de către jurnalişti ce părere are de faptul că actualul primar revendică aceleaşi proiecte, Mărinică Dincă a spus că este vorba de “o lipsă de eleganţă”.

“Pentru craioveni şi special pentru cei din mediu este de notorietate faptul că după ce şi-a reluat funcţia, primarul a plecat în concediu, iar după un an şi jumtate a spus că s-a întos cu sacul cu bani. E o lipsă de elganţă, având în vedere că am lucrat la aceste proiecte un an şi jumătate. Au fost depuse sub semnătura mea, o parte din contractele de construire au fost semnate de mine. Opt luni am administrat proiectul pasajului suprateran, drept urmare cred că dumneavoastră şi craiovenii pot să califice această lipsă de elganţă cum cred de cuvinţă. Este normal ca după un an şi jumătate cât nu a fost prezent la serviciu să încerce să spună că a făcut ceva. Este normal pentru o persoană care nu ştie să lucreze în echipă”, a declarat Mărinică Dincă.

Afirmaţiile acestuia au fost completate de Marian Jean Marinescu. “Mărinică a spus că este o lipsă de eleganţă. Eu cred că este o minciună. În momentul în care spui că tu ai adus banii, când tu erai în altă parte. Aş vrea să faceţi un exerciţiu. Să puneţi pe o listă tot ce credeţi că s-a făcut în Craiova în aceşti patru ani, ce aţi văzut dumneavoastră. Ce s-a făcut în Craiova şi după aceea să vedeţi când s-a făcut, în ce perioadă, şi apoi să atribuiţi acele realizări unuia dintre cei doi primari”, le-a spus Marian Jean Marinescu jurnaliştilor.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.