Meci cu peripeţii la Tg. Mureş

Meci cu peripeţii la Tg. Mureş

296
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Jocurile de la nivelul Diviziei A de handbal feminin s-au reluat la sfârşitul săptămânii trecute. CSS Caracal a pierdut duelul, din deplasare, cu SC Mureşul Tg. Mureş, dar rămâne lider în clasament, fiind la egalitate de puncte cu CS Timişoara, dar cu un golaveraj mai bun.

Handbalistele profesoarei Larisa Olteanu au pierdut la un gol diferenţă meciul cu Mureşul Tg. Mureş, scor 32-33. Olteanu susţine că jocul a fost unul cu peripeţii.

 

„Jocul de la Tg. Mureş a fost unul cu peripeţii. Am solicitat să se joace pe 3 aprilie, pentru că s-a schimbat programul la licee, dar FRH m-a anunţat în preziua jocului că se dispută pe 8 aprilie. Am primit adresa luni că meciul se joacă marţi. În 2-3 ore am fost nevoiţi să organizăm deplasarea la Tg. Mureş. Am făcut o primă repriză slabă, ne-au condus cu 5 goluri. Sunt mulţumită de joc. Suntem tot pe primul loc, sper să câştigăm următoarele meciuri”, a spus Olteanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.