Adrian Mutu, dorit de brazilienii de la Vasco da Gama

Adrian Mutu, dorit de brazilienii de la Vasco da Gama

506
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Presa italiană relatează că gruparea braziliană Vasco da Gama este interesată de transferul atacantului român Adrian Mutu, dar şi de Vincenzo Iaquinta, coechipierul său de la Cesena.

Clubul din Rio de Janeiro are şi o variantă de rezervă, Marco Borriello (Juventus), în cazul în care Iaquinta va refuza oferta.
Frank Assunçao, directorul sportiv al clubului sud-american se află în Peninsulă, iar cotidianul ”Corriere Romagna” e sigur că oficialul brazilian a venit pentru a discuta un transfer al lui Mutu, care ar putea părăsi Cesena, deşi este legat de club încă un an.
”E încă devreme să discutăm despre viitorul lui Adrian, dar dacă va fi cazul vom găsi fără probleme o soluţie”, a afirmat Giovani Becali, agentul lui Mutu, care cu siguranţă nu va rămâne la Cesena în condiţiile în care echipa va retrograda, iar el are un salariu de 1,2 milioane euro pe an plus prime.AGERPRES

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.